030-8895153 info@dewijnbrigade.nl

Workshop ‘De Zwarte Brigade op de Proef’

Zie hoe enthousiast en deskundig je personeel wordt over wijn verkopen.

  • Vooraf invulling van workshop met eigenaar/bedrijfsleider
  • Kennismaking, ervaring uitwisselen
  • Een klein stukje theorie over wijn
  • Verkoopvaardigheden door tips en rollenspel

Heeft u een leuke wijnkaart met goede wijnen die bij de gerechten passen, maar schenkt u toch vooral de huiswijn? Of heeft u een beperkte wijnkaart en wilt u die uitbreiden? Als uw medewerkers de gasten beter kunnen helpen bij de wijnkeuze, profiteert u, de gast en de mederwerker daarvan.
De Wijnbrigade geeft workshops aan het bedienend personeel. Tijdens zo’n workshop brengen wij hen de nodige kennis bij over druivenrassen, wijnstreken en vooral over de smaak: welke wijnen zijn vol en vet en welke zijn strak en hebben een zuurtje? En wat past daar dan bij? En hoe verkoop je die ene speciale wijn nou goed?
Met deze kennis kunnen uw medewerkers gasten beter adviseren. En een goed advies zorgt ervoor dat uw gasten sneller voor een andere wijn dan de huiswijn kiezen. Dat is niet alleen goed voor de omzet, uw gasten zijn ook tevredener: ze zijn verrast door een bijzondere wijn!

Deze workshop geven wij bij u op locatie of bij ons op de wijnboerderij in Soest. De workshop duurt ongeveer 3 uur. Naast dat het leerzame workshop is voor de zwarte brigade geeft het ook een boost aan de motivatie van uw team. Uiteraard proosten we achteraf op een succelvolle workshop!

Ja, ik wil deze workshop boeken!