Wat leuk dat je met ons in contact wil komen!

Als liefhebber van een goed glas wijn én gasten in de watten leggen begrijpen we waar de belangrijkste punten van aandacht liggen voor jou als ondernemer en doen we er alles aan om een onderscheidende leverancier te zijn. Samen gaan we voor groei, gezonde marge, kennis bij personeel en tevreden gasten!
We vertellen graag meer over de Wijnbrigade, wat je mag verwachten en hoe we samen jouw gasten van de mooiste wijnen kunnen voorzien.

Het begin van onze samenwerking

Voor de eerste kennismaking nemen we graag een uur de tijd om te bespreken hoe we het beste aan kunnen sluiten op de behoeftes van de onderneming en de gasten. We inventariseren samen hoe de wijnen nog betere aansluiting kunnen vinden op het concept en hoe wij daarin kunnen ondersteunen. Na het kennismaken plannen we een proefafspraak in zodat we doelgericht aan de slag kunnen en de smaakprofielen leren kennen.

Video’s

Goed geïnformeerde medewerkers zijn ontzettend belangrijk voor je horecagelegenheid. Dit herkent De Wijnbrigade. We nemen daarom van vele wijnen een kort filmpje op met basisinformatie. Zo staan jouw medewerkers goed geïnformeerd aan tafel. De video’s zijn gemakkelijk te delen via bijvoorbeeld WhatsApp en stimuleert de verkoop van wijn enorm, de gasten zijn extra in de watten gelegd. Als dat niet een win/wijn situatie is!?

Exclusiviteit

Een deel van ons assortiment is enkel beschikbaar voor de horeca. Zowel de huiswijnen als de wijnen die goed per glas verkocht kunnen worden. Zo blijft het aanbod van jou als ondernemer exclusief om je gasten te verrassen.

Wijnkaarten

Een goed verzorgde wijnkaart geeft uitstraling aan uw horecagelegenheid. Daar zijn wij zelf ook gevoelig voor. We helpen je graag met de juiste omschrijvingen en vormgeving van uw wijnkaart. Desgewenst kunnen we het traject zelfs geheel uit handen nemen, van grafische vormgeving tot en met het drukken van de kaart in uiteraard jouw eigen huisstijl.

Huisstijl

Je wijnglas als visitekaartje.. Gepersonaliseerd met eigen logo een slimme zet voor je (online) zichtbaarheid. En met het logo op de juiste positie een gemakkelijke schenkmaat  om aan te houden voor het personeel.

Persoonlijk!

Bij de Wijnbrigade draait het om persoonlijke aandacht en service. Door onze horeca achtergrond weten we waar jij als ondernemer je aandacht op wil richten en zijn we graag je sparringpartner. Aangezien we alle facetten binnen ons bedrijf zelf uitvoeren, van inkoop, administratie tot het uitleveren van de bestellingen, zijn we verzekerd van korte lijnen.

Bestellen en leveren

Om het voor beide toegankelijk te maken en milieubewust met onze planeet om te gaan leveren we bij voorkeur wekelijks of per twee weken, afhankelijk van de grootte van de onderneming. Bestellingen op maandag voor 12 uur zijn dezelfde week geleverd!

Facturatie

In overleg factureren we met een betaaltermijn van 14 dagen per levering of per periode en maken daarbij gebruik van betaalverzoeken zodat betalen een kwestie is van slechts 2 keer klikken.

 

We kijken er naar uit je te ontmoeten!
Neem contact op