Referenties

We zijn trots op alle samenwerkingen die we aangaan. Met onze klanten, die wij graag beschouwen als partners, hebben we bijna altijd langdurige samenwerkingen.
Met een persoonlijke benadering en service gerichtheid geloven wij in de kracht van synergie.

Hieronder een aantal referenties die wij met veel plezier hebben ontvangen:

“Zelden zo’n fijne samenwerking met een leverancier mogen ervaren. Eric is heel deskundig en denkt bij elke nieuwe kaart mee wat de beste combinatie aan wijnen/druiven kan zijn. Het aanbod is super groot, met veel gangbare wijnen maar ook altijd onontdekte ‘parels’. Er wordt altijd onthouden wat onze wensen en voorkeuren zijn zodat er snel keuzes gemaakt kunnen worden. Het bestellen & leveren verloopt altijd naar wens. Daarnaast hanteren ze heel eerlijke prijzen voor de kwaliteit wijn die we mogen schenken. Ik hoop nog heel lang samen te mogen werken met de Wijnbrigade.”
De Zagerij Utrecht

—————————————————————————-

“In de langere samenwerking welke wij nu met Eric/Wijnbrigade hebben is inmiddels de persoonlijke service en adviezen op maat ons erg waardevol. Door eigen ervaring in het vakgebied en met een gezond oog op het ondernemerschap is het de samenwerking doelgericht en hoog kwalitatief.”
Restaurant Simple Utrecht

—————————————————————————-

“Ik ben erg te spreken over de service van de Wijnbrigade en kan het iedereen adviseren/aanraden. Eric denkt graag mee met het ontwerpen van onze wijnkaart en de exacte invulling hiervan. Er wordt geluisterd naar onze wensen en er wordt gekeken naar welke wijnen het beste bij onze doelgroepen passen. Vervolgens kunnen we alle wijn door middel van een wijnproeverij uitproberen. De service is heel persoonlijk en professioneel wat ik heel fijn vind. Tevens worden de bestellingen snel geleverd, vaak de dag erna al.”
’t Wapen van Haarzuilens

—————————————————————————-

En trotse leverancier van o.a. de volgende partners:

Kasteel Kerkebosch – Zeist 

Café Tante Greet – Zeist

Guillotine – Utrecht

Café Elize – Utrecht

Grand Hotel Karel V – Utrecht

Buiten bij de Sluis – Utrecht

Restaurant Rare Jongens – De Meern

Brouwerij Maximus – De Meern / Utrecht

BraZZerie Abrona – De Meern 

Restaurant Rivers Marnemoende – IJsselstein 

Lake24 – Vinkeveen 

Bubbles & Wines winebar and champagnebar – Amsterdam

Café Saté – Amsterdam

Neem contact op