loader image

Over ons

Wij zijn Eric en Mitchell van De Wijnbrigade!

Van wijnwinkel naar wijnleverancier

Uit liefde voor wijn opende Eric in 2011 wijnwinkel Leidsche Rijn Wijn. Vanuit de hele regio komen particuliere wijnliefhebbers naar De Meern toe voor bijzondere en bekende smaken. Zijn kennis deed hij op aan de Academie voor Gastronomie en OINOS-Wijnproefkunde bij Gerard Horstink.

Na vele proeverijen, beurzen én bezoeken aan wijnhuizen en wijnboeren volgde met De Wijnbrigade uitbreiding naar samenwerkingen met de horeca. Opnieuw uit liefde voor wijn. Met een nieuwe missie: werken met een vaste opslag op de inkoopprijs, waardoor mooie wijnen met aantrekkelijke marges bij horecazaken op de wijnkaart komen.

Ons team

Iedere dag werken we met ons team aan het leveren van onderscheidende en gastvrije service als wijnleverancier. Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Van het organiseren van proeverijen tot het inkopen van exclusieve flessen wijn, en van persoonlijk wijnkaart-advies inclusief spannende wijn-spijs combinaties tot unieke video’s met smaakomschrijvingen en weetjes over de wijnen die jouw team gaat serveren aan gasten. En daar bovenop natuurlijk altijd: accurate levering van jouw bestelling. 

Ontdek hoeveel jij kunt besparen op je huidige wijninkoop

Wij helpen je met jouw wijnkaart!

Vul hier je gegevens in