030-8895153 info@dewijnbrigade.nl

Over De Wijnbrigade

De Wijnbrigade is een samenwerkingsverband tussen initiatiefnemer Eric Eimers en Wijnbeheer in Soest.

Eric Eimers heeft jarenlange horeca-ervaring in diverse hotels en restaurants; van eenvoudig eetcafé tot in sterrenzaken en 5 sterren-hotels. In 2006 volgde Eric de opleiding tot sommelier bij de Academie voor Gastronomie; daarna volgde hij nog diverse cursussen, waaronder in 2016 wijnproefkunde bij Gerhard Horstink. Zijn persoonlijke doel is om de wijnkennis bij de zwarte brigade in de horeca te vergroten. Dat doet hij door wijn op een toegankelijke en duidelijke manier toe te lichten.

Wijnbeheer

Wijnbeheer in Soest is sinds 2003 wijnspecialist op de Nederlandse markt, met veel aandacht voor service en kwaliteit. Wijnbeheer richt zich wereldwijd op innovatieve wijnmakers waarbij continuïteit en kwaliteit de boventoon voeren. Het team van professionals heeft passie en ‘hart voor wijnen’, en speelt innovatief in op de ontwikkelingen op de wijnmarkt. Dit zie je terug in het assortiment. 

Wijnbeheer heeft met al zijn wijnmakers een goede verstandhouding. Zij vertegenwoordigen hun wijnen samen, en de verkoop van wijnen is dan ook een gezamelijk project. Dankzij deze samenwerkingen bestaat het huidige portfolio uit bijzondere, commerciële wijnen, alle met een prachtig verhaal.

Ontstaan

De Wijnbrigade is ontstaan uit het idee dat wijn toegankelijker en beter verkocht zou kunnen worden in de horeca. Nog te vaak wordt er maar huiswijn geschonken terwijl veel gasten graag iets specialers zouden willen drinken. De bediening in veel horecagelegenheden kan hierin een stap maken. Daar wil en kán de Wijnbrigade graag aan bijdragen. Want wij kunnen ervoor zorgen dat úw bedieningsteam beter en meer wijnen gaat verkopen.

Eric Eimers

De Wijnbrigade: Schenkt meer aan uw horecagelegenheid!