loader image

Ons concept

Een vaste opslag op al onze wijnen, persoonlijk advies en een verrassend groot aanbod inclusief alle informatie over de wijnen. Samen maken we de wijnkaart voor jouw zaak nóg aantrekkelijker!

Het glas is altijd halfvol

Ons ruime aanbod van 2500 wijnen heeft voor ieder wat wils; nieuwe smaken, doordrinkbare huiswijnen en tijdloze klassiekers. Wij zorgen dat je bijzondere wijnen voor een toegankelijk prijs kunt schenken in jouw hotel, restaurant of café. Van een traditionele huiswijn tot uitzonderlijke kaartwijnen.

Hoe wij werken

De juiste prijs, top importeurs, een eigen import en een goede dosis persoonlijke ervaring. Dat is De Wijnbrigade!

Vaste opslag

Wij rekenen een vaste opslag bovenop de inkoopprijs. Wel zo makkelijk én transparant. Het voordeel: betaalbare wijnen van goede kwaliteit met de juiste marges voor jouw zaak en bij de gast op tafel.

Groot aanbod

Wij werken samen met top importeurs en verzorgen ook eigen import. Hierdoor wisselt ons aanbod regelmatig. Uit onze ruim 2500 wijnen kun je altijd een selectie samenstellen die past bij jouw wensen én op de wijnkaart.

Wij schenken meer

Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Vaste bestelmomenten, snelle levertijden en persoonlijke video’s met wijnuitleg zijn bij ons vanzelfsprekend. Heb je aanvullende vragen of specifieke verzoeken? We denken graag met je mee!

Smaakvolle wijnen voor nog betere prijzen

Wij denken met je mee

Scherp inkopen is slechts de helft van het werk. Jouw personeel zorgt voor de andere helft. Want een enthousiast team kan beter verkopen. Wij verzorgen standaard persoonlijke video’s met eenvoudige smaakbeschrijvingen en leuke wijn-weetjes, maar we kunnen ook meedenken over wijnkaarten in passende vormgeving of unieke glaswerk met jouw logo én schenkmaat.

Bij ons draait het, naast wijn, om persoonlijke aandacht en service.

Ontdek hoeveel jij kunt besparen op je huidige wijninkoop

Wij helpen je met jouw wijnkaart!

Vul hier je gegevens in