Ons
concept

Goede wijnen tegen zeer scherpe prijzen middels een vaste opslag.

Genieten van een goed glas wijn voor de juiste prijs. Vanuit dit oogpunt verkopen wij onze wijnen middels een vaste opslag, om de betere wijnen betaalbaarder te maken zodat jij als horeca ondernemer een goede marge kunt maken en uw gasten bétere wijnen drinken! Dat noemen wij een win/wijn situatie!

We werken samen met diverse Nederlandse top importeurs en eigen import waardoor ons assortiment nagenoeg onuitputtelijk is. Zo staan er méer dan 2500 verschillende wijnen uit alle gangbare wijnlanden beschikbaar.

Uit liefde voor de horeca en met een goede dosis persoonlijke ervaring gaan we dagelijks voor de hoogst mogelijke servicegraad en zetten we graag een stapje extra om je gasten de beste wijnen te kunnen schenken.  Hoe garanderen we deze service? Vaste bestelmomenten, snelle levertijden én bruikbare video’s voor het personeel zodat zij altijd op de hoogte zijn van het aanbod.

Ons Concept

De Wijnbrigade is opgericht in 2017 door Eric Eimers, liefhebber van goede wijn & horeca!

Wijnleveranciers waren er al, maar nog niet één waarmee wijnen uit het iets hogere prijssegment haalbaar waren om voor een toegankelijk prijs aan de gast te schenken. Dat moet anders kunnen!

Een goed glas wijn wint steeds meer aan populariteit onder de consument en daar wil jij als ondernemer natuurlijk graag een mooi aanbod in voorzien. Met dit uitgangspunt gaan wij dagelijks samen aan de slag om hierin samen de mooiste wijnen voor de beste marges te schenken. We begrijpen dat hierbij goed geïnformeerd personeel een belangrijke rol speelt en zo hebben we voor iedere wijn een korte video met herkomst informatie, smaak- en geur omschrijving én een aantal ‘wijnweetjes’.

Volgens een concept met vaste opslag prijzen kunnen zo de mooiste wijnen voor nog betere prijzen geleverd en geschonken worden. Inmiddels al een aantal jaren een bewezen succes en leveren wij met veel plezier bij onze partners. Hier onder de extra’s van de Wijnbrigade voor je op een rijtje:

Video’s

Goed geïnformeerde medewerkers zijn ontzettend belangrijk voor je horecagelegenheid. Dit herkent De Wijnbrigade. We nemen daarom van vele wijnen een kort filmpje op met basisinformatie. Zo staan jouw medewerkers goed geïnformeerd aan tafel. De video’s zijn gemakkelijk te delen via bijvoorbeeld WhatsApp en stimuleert de verkoop van wijn enorm, de gasten zijn extra in de watten gelegd. Als dat niet een win/wijn situatie is!?

Exclusiviteit

Een deel van ons assortiment is enkel beschikbaar voor de horeca. Zowel de huiswijnen als de wijnen die goed per glas verkocht kunnen worden. Zo blijft het aanbod van jou als ondernemer exclusief om je gasten te verrassen.

Wijnkaarten

Een goed verzorgde wijnkaart geeft uitstraling aan uw horecagelegenheid. Daar zijn wij zelf ook gevoelig voor. We helpen je graag met de juiste omschrijvingen en vormgeving van uw wijnkaart. Desgewenst kunnen we het traject zelfs geheel uit handen nemen, van grafische vormgeving tot en met het drukken van de kaart in uiteraard jouw eigen huisstijl.

Huisstijl

Je wijnglas als visitekaartje.. Gepersonaliseerd met eigen logo een slimme zet voor je (online) zichtbaarheid. En met het logo op de juiste positie een gemakkelijke schenkmaat  om aan te houden voor het personeel.

Persoonlijk!

Bij de Wijnbrigade draait het om persoonlijke aandacht en service. Door onze horeca achtergrond weten we waar jij als ondernemer je aandacht op wil richten en zijn we graag je sparringpartner. Aangezien we alle facetten binnen ons bedrijf zelf uitvoeren, van inkoop en administratie tot het uitleveren van de bestellingen, zijn we verzekerd van korte lijnen.

Neem contact op